Perfect Look Kft. | Tel.: +36 20 286 6164
Üdvözöljük Webáruházunkban!

Rólunk

Mivel foglalkozunk

A Perfect Look Kft. egy testvérpár által létrehozott vállalkozás, amelynek célja kifogástalan minőségű termékek kínálata megfizethető áron. A kiválasztás alapos szakmai megfontolás és számos tesztelés eredménye. Örömünkre szolgál, hogy a nemzetközi élvonalba tartozó Flawless by Loreta és a Vivienne márkák magyarországi kizárólagos képviselői lehetünk. Küldetésünk, hogy a meglévőek mellett bővítsük azon a termékek számát, amelyek megfizethetőek, ugyanakkor kiváló minőségűek. A mottónk is innen ered:

„A minőség mindig jó döntés, miért érnéd be kevesebbel?“

 

Szakmai felelősünk

A Perfect Look Kft. szakmai felelőse Karmacsi Mária mesterkozmetikus, szempilla hosszabbító, oktató. Mary jelenleg is gyakorló szakember, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tagja.

2005 óta kozmetikus, 2008-tól végez szempilla hosszabbításokat és sminktetoválást. Több ezer felhelyezett szempilla, számtalan elégedett tanuló került ki kezei közül. Igen naprakész, szakmájában innovatív.

 

Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréning

Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk második éveben Magyarországon elsőként szerveztük meg az a Szempillaépítők Konferenciáját. Fő célunknak tűztük ki azt, hogy a szempilla építés világában külföldről hazahozzuk a legújabb nemzetközi trendeket és megismertessük, oktassuk a legjobb technikákat.

Bátran döntöttünk amellett, hogy a magyarországi szempillaépítő szakemeberek részére megszervezzük az  Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréning-et. A konferencia  nemzetközi mintára alapul, amelyben első kézből szállítjuk a legújabb trendeket, információkat egyrészt a hazai szakemberek kiválóságainak közreműködésével, másrészt nemzetközileg is az élvonalba tartozó Tatiana Bilolovets részvételével.  A konferencián lehetőség volt „Tippek, trükkök, praktikák“ néven szervezett tanácsadásra is.

A konferencia programjáról bővebben:  www.konferencia.perfectlook.hu

Konferencia összefoglaló videója lentebb megtekinthető.

Karmacsi Mária (Mary)

Konferencia összefoglaló videója