Rólunk

Mivel foglalkozunk

A Perfect Look Kft. egy testvérpár által létrehozott vállalkozás, amelynek célja kifogástalan minőségű termékek kínálata megfizethető áron. A kiválasztás alapos szakmai megfontolás és számos tesztelés eredménye. Örömünkre szolgál, hogy a nemzetközi élvonalba tartozó Vivienne márka magyarországi kizárólagos képviselői lehetünk. Küldetésünk, hogy a meglévőek mellett bővítsük azon a termékek számát, amelyek megfizethetőek, ugyanakkor kiváló minőségűek.

Szakmai felelősünk

A Perfect Look Kft. szakmai felelőse Karmacsi Mária mesterkozmetikus, szempilla hosszabbító, oktató. Mary jelenleg is gyakorló szakember, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály alelnöke.

2005 óta kozmetikus, 2008-tól végez szempilla hosszabbításokat és sminktetoválást. Több ezer felhelyezett szempilla, számtalan elégedett tanuló került ki kezei közül.

„2004 óta vagyok a szakmában, mindig is vonzottak a rövid időn belül látványos eredményt nyújtó eljárások, mint pl: a smink, a sminktetoválás, a mélyreható lifting kezelések – amelyeket a mai napig gyakorlok – ezért természetesen a szempillahosszabítás is azonnal felkeltette az érdeklődésemet.

Az első szálas 3D szempillahosszabító tanfolyamot 2009-ben végeztem el. Már a tanfolyamon tudtam, hogy nagy kedvencem lesz, az igéző tekintetek “gyártása”. A szakmám minden részét nagyon szeretem, csodálatos és roppant hálás dolog szépíteni, azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim. Ha bármikor megkérdezik tőlem mit tanácsolok azoknak akik most kezdik a szakmát, kivétel nélkül minden alkalommal a következő szavak jutnak eszembe: tanulni tanulni tanulni!

E szavak mellett a legfontosabbnak a minőséget tartom! Mottóm: A minőség mindig jó döntés, miért érnéd be kevesebbel?

De hiába minden modern és jó minőségű alapanyag, ha nincs megfelelő technika, amit alkalmazni lehet például a gyönyörű szempilla építéséhez. Pontosan ezért helyezem a hangsúlyt elsődlegesen az oktatásra!”

Mary

A minőség mindig jó döntés, miért érnéd be kevesebbel?

Csapatunk

Mary

tulajdonos, szempilla hosszabbító mestertréner, kozmetikus

Brigi

szempilla hosszabbító, kozmetikus gyakornok

Réka

kozmetikus

Benita

adminisztráció

Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréning

Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk második éveben Magyarországon elsőként szerveztük meg az a Szempillaépítők Konferenciáját. Fő célunknak tűztük ki azt, hogy a szempilla építés világában külföldről hazahozzuk a legújabb nemzetközi trendeket és megismertessük, oktassuk a legjobb technikákat.

Bátran döntöttünk amellett, hogy a magyarországi szempillaépítő szakemeberek részére megszervezzük az Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréning-et. A konferencia nemzetközi mintára alapul, amelyben első kézből szállítjuk a legújabb trendeket, információkat egyrészt a hazai szakemberek kiválóságainak közreműködésével, másrészt nemzetközileg is az élvonalba tartozó Tatiana Bilolovets részvételével. A konferencián lehetőség volt „Tippek, trükkök, praktikák“ néven szervezett tanácsadásra is.

A konferencia programjáról bővebben: www.konferencia.perfectlook.hu

Konferencia összefoglaló videója lentebb megtekinthető.