Sminktetováló képzés

980 000 Ft

Leírás

Szeretnél kozmetikusként új szolgáltatásokat nyújtani vendégeidnek?

Érdeklődtek már nálad, hogy készítesz-e sminktetoválást? 

A sminktetoválás az apró részletek művészete, amit csak szívvel-lélekkel lehet jól csinálni! Az önkifejezés egyik formája, mert szavak, mondatok, mimikai gesztusok nélkül közlöd a világgal, hogy más, szebb szeretnél lenni, mint ami látható rajtad.

Jelentkezz hozzánk és bővítsd palettád és vendégeid körét képzésünk segítségével!

Sminktetováló képzésünkön elsajátíthatod a legkorszerűbb módszereket, a sminktetoválás alapjait professzionális anyagok és sminktetováló gép segítségével. A szépségipar területén a szakmai fejlődés a mai modern világban nem csak fontos, de “kötelező”, hogy a vendég minden igényét kielégítő szolgálgatás nyújthassunk.

Mivel gazdagodhatsz a képzés elvégzése után?

➺ Megtanítunk feltárni az ügyfeleid igényeit és megfelelően kommunikálni velük a tökéletes megvalósítás érdekében,

➺ Megismered, hogy miként tudod szakszerűen felmérni a vendégeid igényeit, állapotát, valamint hogyan tudod meghatározni a bőrtípust és elmagyarázni a feltételeket, és az esetlegesen felmerülő kockázatokat.

➺ Elsajátíthatod, hogyan tudod magabiztosan használni és elmagyarázni a szakmai szerkesztési irányelveket, ami alapján később a munka megvalósul, továbbá módszert választani, attól függően, hogy új tetoválást készítesz vagy régit elfeded / korrigálod.

➺ Tanácsokat adunk, hogy hogyan ülj, hogyan tartsd a kezed és a gépet, milyenek legyenek a mozdulataid, milyen kézgyakorlatokat végezz a sminktetoválás során,

➺ Bemutatjuk milyen eszközök szükségesek a tervezéshez, hogy a tervezés során biztos tudással, szakszerűen tudd felrajzolni a szemöldök, szem és ajak területeken a leendő tetoválás méretét, formáját, karakterét, színét.

➺ Megtanítunk, hogyan készítsd fel a vendéget, mit kommunikálj felé, valamint hogy hogyan tudsz festékpróbát végezni, valamint a vendéghez intézett szakszerű, célirányos kérdésekkel miként tudod felmérni az igényeit, az életkorának, szituációnak megfelelően.

➺ Megismered a bőr előkészítésének folyamatát, valamint a forma felrajzolását a megfelelő technika és eszközök alkalmazásával.

➺ Megmutatjuk milyen előkészületeket kell elvégezned a sminktetoválás előtt, majd a sminktetoválás folyamatát: festék bőrbe injektálása, anyagok szakszerű használata, berendezések működtetése.

➺ A képzés végén tetováló géppel kiváló minőségben, magabiztosan használhatod az elsajátított technikákat: kontúr készítés, púderezés, vagy satírozás.

➺ Megtanítunk, hogy milyen részletességgel magyarázd el az otthoni utókezelés fontosságát, és milyen gyakorlati tanácsokat hasznos adnod a vendéged számára, valamint hogyan egyeztess korrekciós időpontot a bőr gyógyulási folyamatának megfelelően.

➺ Hasznos tanácsokat adunk, hogy hol tudod figyelemmel kísérni a sminktetováló trendek alakulását, valamint miként tudod a saját fejlődésed nyomon követni, hogyan készíthetsz portfóliót, továbbá miként tudod kezelni a saját internetes megjelenéseid és hirdetéseid.

Számunkra az a legfontosabb, hogy olyan munkát adj majd ki a kezeid közül, amelyet Te is büszkén viselnél és hogy a vendégeid is maximálisan elégedettek legyenek.

Miért minket válassz?

➺ Piacképes szakmát kaphatsz, amellyel akár másnaptól dolgozhatsz,

➺ Profi, gyakorló szakemberektől sajátíthatod el a szakmát, akik a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelően oktatnak, ami garancia a magas szintű oktatásra,

➺ Szeretnéd sminktetováló tudásodat biztos alapokra helyezni és erős szakmai támogatásra vágysz,

➺ Az első tűvonástól kezdve professzionális környezetben sajátíthatod el a tetoválás fortélyait,

➺ Mindhárom területet -szemöldök, száj, szemhéj – felöleli képzésünk,

➺ Államilag elismert végzettséget kaphatsz, amellyel kiválthatod vállalkozói igazolványodat,

➺ Kis létszámú csoportokat indítunk (max. 5 fő/csoport), ezért a képzést igazán személyre szólónak érezheted,

➺ A képzésen saját eszközöket szükséges használnod, ezt kérlek szerezd be, de ha kérdéseid merülnének fel, szívesen segítünk!

➺ Rendelkezel előzetes tudással? Jelezd Felénk és beszámítjuk tudásodat, amellyel így pénzt és időt spórolhatsz magadnak!

➺ Modellt szükséges hozni az alkalom gyakorlati részére, de amennyiben ez nem lehetséges díjmentesen használhatod a mi modell adatbázisunkat is!

A képzés programkövetelmény alapján valósul meg, felnőttképzési engedéllyel rendelkezik, ellenőrzött keretek között, a szakmai követelményeknek megfelelően zajlik 250 órában.

Mi szükséges a képzés megkezdéséhez?

➺ Minimum középfokú végzettség,

Egészségügyi alkalmassági dokumentum,

➺ Kozmetikus technikus 5 1012 21 03
➺ Kozmetikus 54 815 02
➺ Kozmetikus 55 815 02
➺ Kozmetikus 52 815 01 1000 00 00
➺ Kozmetikus 52 815 01 0000 00 00

Elfogadhatók a fentiekkel egyenértékű jogelőd, valamint jogutód szakképesítések, vagy szakmák is. Elfogadható továbbá a bőrgyógyász, dermatológus, kozmetológus szakképesítés is.

➺  Szakmai gyakorlat területe és időtartama: Legalább 2 év a szakmai előképzettségként felsorolt szakképesítés területén szerzett, igazolt szakmai gyakorlat. A szakmai gyakorlat részidőkből is összeállhat, de az utolsó rész nem lehet 1/2 évnél rövidebb. A gyakorlati időbe nem építhető be a GYED, GYES ideje. A szakmai gyakorlatot hitelt érdemlően igazolni kell. A szakmai gyakorlatot a bemeneti feltételként meghatározott szakmával/szakképesítéssel betölthető munkakörökben kell teljesíteni.

Fontos!

A képzés előtt legkésőbb 2 héttel előleg megfizetése szükséges (a kepzés díjának 50 % -a) az alábbi bankszámlaszámra, vagy készpénzben személyesen az üzletben. Előleg fizetése nélkül az időpont törlésre kerül.

OTP Bankszámlaszám: 11773140-00547778
Kedvezményezett: Karmacsi Mária

Ha olyan képzést keresel, ahol maximális figyelmet kapsz és az egyéni adottságaidnak megfelelő ütemben haladhatsz akkor válassz minket!