Vivienne csodás világa

Ismerje meg a gyönyörű tekintet Perfect Look Kft. által kifejlesztett 3 alappillérét.
Vivienne nő 3

Mi nők évezredek óta szeretnénk kiemelni tekintetünk szépségét, amely a megjelenésünknek érzékiségét és magabiztosságot kölcsönöz.

Nekünk van erre megoldásunk. A Perfect Look Kft. által kifejlesztett csodás tekintet 3 alappillére:

1. Az első alappillér a kiváló minőségű, ugyanakkor jó ár-érték arányú műszempilla – A Vivienne szálas műszempilláival elfelejthető az a mindennapi probléma, hogy különböző eszközök és termékek használatával hogyan szépítsük meg magunkat tartósan. Reggelente sok idő spórolható meg, mert a Vivienne szálas műszempillák megszabadítanak a mindennapi smink használatától, és elkerülhetjük annak lemosásával járó kellemetlenségeket is. A Vivienne szálas műszempillák ébredés után is gyönyörű tekintetet biztosítanak.

Mi jellemzi a Vivienne műszempillakat?

  • rugalmasság és a súlytalanság
  • könnyen tapad és hosszan tartó hatás
  • színtelítettség és természetes megjelenés
  • ezen túlmenően a Vivienne szempillák hipoallergé-
    nek és megfizethetőek

2. A második alappillér a megbízható és problémamentes ragasztó – A Vivienne termékpalettája megoldást nyújt, így nem kell kompromisszumot kötni a ragasztóval. A Vivienne Elit és Elit Flex ragasztói nem érzékenyek a párára, nem csípnek, nem irritálnak. Használatuk gyors és nagyon tartós szálas szempillákat eredményeznek.

3. A harmadik alappillér a kiváló technika – Az eljárás elvisz egy kis időt, de a végeredmény ellenállhatatlan. A jó technikával a minőségi munka szintje emelhető, és a felhelyezés időtartama csökkenthető. Képzéseink abban különböznek a többitől, hogy 100%-osan HIBÁTLAN mesterművek készítésére helyezzük a hangsúlyt, amit nem lehet csak a szempillák egymásra helyezésének megtanulásával elsajátítani.

„Emelni kell a szempilla hosszabbítások színvonalát, mert túl sokunknak volt rossz tapasztalata, de ennek nem kell így lennie!”

Oszd meg, ha tetszett!

Share on facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük