Az igéző tekintetek gyártója

Az igéző tekintetek gyártója

Ismerd meg a PerfectLook Kft. alapítóját, akit a szakmám belül mindenki csak Mary-ként ismer.

Bemutatkozik a PerfectLook Kft. alapítója, Karmacsi Mária, vagy ahogy a szakmában nevezik: Mary, aki az alábbiakban a szakma iránti feltétlen szeretetéről és elkötelezettségéről vall.

2004 óta vagyok kozmetikus, 2015-ben lettem mesterkozmetikus és szakoktató. A szakmámon belül mindig is vonzottak a rövid időn belül látványos eredményt nyújtó eljárások, mint pl. a smink, a sminktetoválás – így a szempillahosszabbítás is felkeltette az érdeklődésemet. Rögtön tudtam, hogy nagy kedvencem lesz az igéző tekintetek „gyártása”.

2015-ben megalapítottam a Perfect Look Kft-t, hogy a hazai szakemberek számára nemzetközileg élvonalba tartozó anyagokat biztosíthassak. Cégünk a szempillaépítés egyik legnagyobb mesterének tartott Olga Volkova által alapított Vivienne és Flawless by Loreta márkák hazai kizárólagos képviselője.

Ne kockáztass, figyelj az allergiaveszélyre!

A tanulóim figyelmét mindig felhívom arra, hogy a vendéget első alkalommal mindig alaposan ki kell kérdezni az esetleges allergiája felől, még mielőtt elkezdünk dolgozni a szempillájával – ugyanis a már meglévő allergiák esetén (akár hajfesték vagy kozmetikum, akár valamilyen étel okozta) keresztallergia alakulhat ki. Ha valaki 2-3 dologra is allergiás, az kockázati besorolást kap nálam. Ez azt jelenti, hogy a kezelés során kerülöm a plusz irritáló anyagok használatát, ezeket orvosi tisztaságú, lehetőleg hipoallergén anyagokra cserélem. Bár a ma kapható ragasztók zöme már biztonságos, de az allergia egyéni hajlam kérdése, teljességgel kizárni így nem lehet, viszont a kialakulásának kockázatát tudjuk csökkenteni.

Mit tanácsolok azoknak, akik most kezdik a szakmát?

Egy szóban: Tanulni! Emellett a legfontosabbnak a minőséget tartom! A szakmám minden részét nagyon szeretem, csodálatos és roppant hálás dolog szépíteni, azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.