Köves masszázs

Köves masszázs (GuaSha, vagy Rózsakvarc)

Bőrszépítő módszer újdonság, amit a Távol-Keleten már régóta, nyugaton azonban csak mostanában kezdtek el alkalmazni. Ez az úgynevezett gua sha, ami egy ősi kínai terápiás módszer a testmeridiánok stimulálására.

Bőrápolás szempontjából a megfelelően működő vér-és nyirokkeringés az alapja a tiszta, ragyogó és feszes bőrnek. Amennyiben ezek korlátozottan funkcionálnak a bőrképen is előbb-utóbb meglátszik. A gua sha módszere a keringető rendszerek munkáját hivatott támogatni, hozzájárulva az egészséges immunrendszer és bőr eléréséhez.

Az eljárást az egész testen lehet alkalmazni, de a bőrre különösen a nyak és az arc energiapályáit stimulálva hat. A fejben és a nyakban található a legtöbb nyirokcsomó, amik közvetlenül befolyásolják a bőrképet.

Jádéval, rózsakvarccal vagy egyéb ásvánnyal kell végezni a gyengéd, lassú, de határozott mozdulatokból álló módszert, amiket többször kell megismételni. A nyomás hatására oldódik a feszültség, felpezsdül a vérkeringés, amik együttesen járulnak hozzá a nyirokkeringés optimális működéséhez.

Szinte mindenre jó hatással van a gua sha, a ráncok, a szempüffedtség, a szem alatti karikák, a mitesszerek és a tág pórusok is kezelhetők vele. Ezen kívül a toka, a pigmentáció és az arc tónusának javításában is hatásos. Összességében az arc feszesebb, ragyogóbb, és egyenletesebb felszínű lesz bőrtípustól függetlenül.

A követ mindig a lapos felületét csúsztatva kell a bőrön alkalmazni. Használat előtt feltehetsz egy könnyű szérumot vagy arcolajat is a könnyebb mozgatás elősegítésére.

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat