Skinbooster

bőröregedés egyik nem kívánatos tünete, hogy a bőrfelszín durva tapintásúvá, papírszerűen szárazzá válik, emiatt alaposabb hidratálást igényel.

skin booster kezelés pontosan ezekre a tünetekre nyújt hosszú távú megoldást, mert a hialuronsav segítségével mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal serkenti kollagéntermelését.

A bőr rugalmasabb, puhább, élettel teli lesz, a vízraktárak helyreállításával pedig gyorsabban regenerálódik. Mellékhatásként a kollagéntermelés fokozódik, így a felszíni ráncocskák kisimulnak, és feszesebb lesz a dekoltázs, a nyak, valamint az arc kontúrvonala, attól függően, mely területen alkalmazzák a módszert.

Miben segít?

skin booster eljárás nem összekeverendő a hialuronsavasfeltöltéssel, bár hasonló módon zajlik. Ugyan az ajakredők elsimítására is használják, ezzel a módszerrel nem érhető el térfogat-növekedés, illetve a száj formája sem fog megváltozni.

A skinbooster kezelés előnyei:

• segít visszaállítani a bőr nedvességtartalmát
• javítja a kiszáradt, durva és töredezett bőrfelszín állapotát
• hosszú időre visszapótolja az évek során elveszett hialuronsav-szintet
• visszaadja az arcbőr természetes, smink nélkül is érzékelhető ragyogását
• hatására megszűnik a zuhanyzás után tapasztalt bőrhúzódás
• már egy kezeléssel is látványos, 9-12 hónapig tartó eredmény érhető el.

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat