Rólunk

A Perfect Look Kft. egy exkluzív és széles körű szépészeti megoldásokat nyújtó vállalkozás Zugló szívében.

 

Célunk, hogy fényűző körülmények között kifogástalan minőségű szolgáltatásokkal és professzionális termékekkel kényeztethessük vendégeinket, mindezt megfizethető áron.

Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink egy igazán kényeztető környezetben szépülhessenek és a szépülésük egy pihentető élmény legyen.
Számos nemzetközi élvonalba tartozó márka kizárólagos forgalmazása után örömünkre szolgál, hogy 2022-től már saját márkás prémium termékeinket is forgalmazzuk Magyarországon. Termékportfóliónk megalkotása alapos szakmai megfontolás és számos tesztelés eredményeként jött létre. 
 
Küldetésünk, hogy a meglévő termékeink mellett tovább bővítsük azon termékek számát, amelyek megfizethetőek, ugyanakkor magas minőségűek.
Képzési palettánk kialakításakor figyelembe vettük az aktuális trendeket és igényeket a kezdőtől a professzionális szintig. 
Átfogó, mindenre kiterjedő színvonalas képzéseink elvégzésével biztos lehetsz abban, hogy jól képzett szakemberré válhatsz gyakorló szakemberünk vezetésével és vendégeidnek élmény lesz a Nálad töltött idő és szépülés.
Nálunk elvégezheted a szakma jogszabályszerű gyakorlásához szükséges Sminkes és szempillaépítő, valamint Sminktetováló képzéseket is! 
 
A Perfect Look Kft. szakmai felelőse Karmacsi Mária mesterkozmetikus, szempilla hosszabbító, oktató. Mary jelenleg is gyakorló szakember, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály alelnöke.
 
2005 óta kozmetikus, 2008-tól végez szempilla hosszabbításokat és sminktetoválást. Több ezer felhelyezett szempilla, számtalan elégedett tanuló került ki kezei közül.
„2004 óta vagyok a szakmában, mindig is vonzottak a rövid időn belül látványos eredményt nyújtó eljárások, mint pl: a smink, a sminktetoválás, a mélyreható lifting kezelések – amelyeket a mai napig gyakorlok – ezért természetesen a szempillahosszabítás is azonnal felkeltette az érdeklődésemet.
Az első szálas 3D szempillahosszabító tanfolyamot 2009-ben végeztem el. Már a tanfolyamon tudtam, hogy nagy kedvencem lesz az igéző tekintetek “gyártása”. 
A szakmám minden részét nagyon szeretem, csodálatos és roppant hálás dolog szépíteni, azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim. Ha bármikor megkérdezik tőlem mit tanácsolok azoknak, akik most kezdik a szakmát, kivétel nélkül minden alkalommal a következő szavak jutnak eszembe: tanulni, tanulni, tanulni!
E szavak mellett a legfontosabbnak a minőséget tartom! 
Mottóm: 
A minőség mindig jó döntés, miért érnéd be kevesebbel?
Sajnos hiába minden modern és jó minőségű alapanyag, ha nincs megfelelő technika, amit alkalmazni lehet például a gyönyörű szempilla építéséhez. Pontosan ezért helyezem a hangsúlyt elsődlegesen az oktatásra!”
 
1 / 5

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat