Prémium infúziók

1. PMM pain force – 100.000 HUF /alkalom

Az infúziók Ferrarija Magyarországon egyedülállóan magas rezveratrol és kurkumin tartalommal szembeszáll a krónikus fájdalom és öregedés okozta oxidatív stressz ellen.

A két fő összetevője igazi nagyágyú.
 1. Kurkumin: az egyik legerősebb természetes gyulladásgátló szer, gátolja a gyulladáskeltő anyagok képződését, segítséget nyújt a UV sugárzás, a szabad gyökök, a sejtszintű oxigénhiány (pl. dohányzás esetén) és a fertőzések okozta gyulladások leküzdésében.
 2. Rezveratrol: serkenti a sejt erőműveinek (mitokondriumok) keletkezését, fokozza a hosszú-élet (szirtuin) gének aktivitását, megakadályozza a DNS rövidülését, javítja a szénhidrát-anyagcserét.

 

2. PMM immun force – 70.000 HUF / alkalom

Ezen infúzió összetétele két okból is prémium: egyrészt a hatóanyag tartalma kiemelkedően magas mennyiségben tartalmaz gluthationt, illetve mivel szabadalmaztatott komplexbe van zárva, ezért sokkal nagyobb arányban hasznosul.
De mire is jó a gluthation?
Szervezetünk által termelt legerősebb antioxidáns. Intravénás bevitele segít az erőnlét gyors visszanyerésében, az immunrendszer megerősítésében, növeli a szervezet ellenálló képességét, segíti a méregtelenítési folyamatokat.
Mikor ajánljuk a PMM immun force infúziót?
Ajánljuk vírusos vagy bakteriális fertőzések utáni regeneráció elősegítéséhez (pl. poszt-covid), műtétek után, akut és krónikus stresszhelyzetekben.

 

 

3. PMM anti-stressz – 70.000 HUF / alkalom

Felgyorsult, stresszes világunkban a belső energia készleteink hamar kimerülnek. Fáradékonyak, fásultak, rosszkedvűek, depressziósak leszünk.
Ennek az infúziós kúrának köszönhetően, már az első kezelés után érezzük a bizsergést, elkezdődik az energiaraktárak feltöltése, visszatér a lendület, a gyors reakcióidő, a jó közérzet az életünkbe. A magas C-vitamin, B vitamin és ionszint következtében ajánljuk mindenkinek, akik hosszabb betegség utáni töltődésre, gyorsabb felépülésre vágynak, vagy stresszes életmódot folytatnak.

 

 

 

4. PMM beauty force – 50.000 HUF / alkalom

Külső és belső szépségünk elérésében a legjobb támogatást PMM beauty force infúziónk biztosítja, mellyel nemcsak külső, hanem teljes belső megújulást érhetünk el.
Válogatott hatóanyagainak köszönhetően már az első kezelés után is jelentős változást tudunk elérni: bőrünk ragyogóbb lesz, hajunk dúsul és gyorsabban növekszik, az agytevékenységet támogató összetevőinek köszönhetően koncentrációnk javulni fog, közérzetünk jobb lesz.

 

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat