UV mentes barnítás

MI A TANITY?

Az érzékeny bőrödet szeretnéd barníttatani, de nem neked való a szoláriumozás, akkor az UV-  mentes Tanity barnítással teljesülhet ez a vágyad!

A kezelés eredménye egy egészséges és gyönyörű nyári barnaságot idéző természetes barna bőrszín. 

Mi is ez?

Egy szakember által végzett igen gyors (kb. 10 perces) természetes barnító eljárás. A Norvell cég termékpalettáján mindenki megtalálja a saját bőrszínéhez és szépségéhez megfelelő barnasági fokozatot. Lehetsz az „egyenes a tengerpartról érkezett” Venetian barna, vagy akár a testépítők és versenytáncosok által preferált Black OUT barna.

A kezelés menete:

A kezelést egy test peelingezés előzi meg, vagyis a legfelső bőrréteg radírozása. A készítmény mélyen hat, táplálja a bőrödet és kíméletesen eltávolítja a bőr felsőbb hámrétegét. A készítmény hidratálja és helyrebillenti bőröd pH értékét, és hosszantartó eredményt biztosít.

Ne használj a kezelés előtti napokon testápolót, hidratáló krémet, szappant és sminkszereket.

A kezelésre érkezz sötét, bő szabású ruhában és vedd le az ékszereidet.

A peelingezés után jön a teljes test fújása.

A DHA bőrfelületre juttatása kb. 10 percig tart, ezt követően a barna szín kb. 2-3 óra múlva már látható. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az eredmény gyönyörű és természetes barna bőr.

A készítmény gyorsan száradó, ragacs , -és csíkmentes formula, jelenleg a legtermészetesebb UV mentes barnító spray a magyar piacon.

Miért egészséges?

Egyrészt, mert a barnítás előtt, alatt és után használt és ajánlott kozmetikumaink mind:

  • parabénmentesek (azaz nem tartalmaznak baktérium-, gomba-, vírusölő tartósítószereket),
  • csomagolásaik ftalátmentesek (azaz nem oldódnak ki a termékbe – a PVC csomagolásból származó ftalátok)
  • gluténmentesek,
  • és állatokon nem tesztelt termékek.

Másrészt, mert UV-mentes, azaz nem károsítja a bőrödet, és mert egy speciális cukor származék (a DHA-Dihydroxyactone) lép kémiai reakcióba a bőröd felső hámrétegében található aminosavakkal és így alakul ki a természetes nyári barnaságot idéző gyönyörű barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kint hagyjuk a levegőn: egy idő után teljesen bebarnul a vágott felülete.

A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos, mert a bőrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.

Az oldat bőrfelületre juttatását követően a barna szín azonnal látható, míg a DHA általi barnaság 24 óra alatt teljesen kialakul. Az eredmény pedig egy gyönyörű és természetes barna bőr.  Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától és az előkezelésétől függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd el fokozatosan fakulni.

Kinek ajánljuk?

  • Akiknek fontos az egészséges és biztonságos barnulás.
  • Akiknek érzékeny a bőrük, szeplősek, vagy valamilyen bőrbetegségük van.
  • Akik életük valamilyen emlékezetes nagy eseményre, alkalmára készülnek. (esküvő, szalagavató bál, ballagás, bálok stb.)
  • Akiknek hivatásuk miatt szeretnének bronzbarna bőrt (versenytáncosok, testépítők és aerobic versenyzők stb.)

VAGY

            csak egyszerűen csak imádod a bronzos barna bőrödet

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat