Szempilla lifting

A Szempilla lifting egy olyan eljárás, amely során nálunk a PerfectLook szakemberei  segítségével a természetes szempillákat ívbe emeljük, hogy hosszabbnak és íveltnek tűnjenek.

Általában tartós hatást eredményez, és megkönnyítheti a szempillaspirál vagy festék használatát. Fontos, hogy megbízható szépségszalonban végeztessük el a kezelést a legjobb eredmény érdekében.


1. A szempilla lifting egy népszerű eljárás a szépségiparban.
2. Célja a természetes szempillák ívelt és hosszabb hatásának elérésére.
3. A kezelést általában speciális hajlító és emelő készítmények továbbá ezközök segítik.
4. A folyamat során a szempillákat óvatosan emeljük majd formázzuk.
5. A Szempillla lifting tartós hatást eredményez, általában hetekig.
6. Alkalmas olyanoknak, akik szeretnék javítani a szempilláik megjelenését.
7. Nem igényel napi szempillaspirál használatát, mivel már ívelt hatásúak.
8. A kezelés során a jó szakember figyelembe veszi az egyéni igényeket és stílust, így van ez nálunk a PerfectLook szepségklinikán is.
9. Biztonságos és hatékony, amennyiben megbízható szépségszalonban végeztetik.
10. A szempilla lifting egy gyors és látványos módja a vonzóbb szemek elérésének.

A szempilla liftingnek vannak bizonyos ellenjavallatai, és nem mindenki számára ajánlott. Néhány általános ellenjavallat lehet, ha magadra ismersz kérj tőlünk konzultációs időpontot

1. **Allergiás reakciók:** Az emelő és hajlító anyagok allergiás reakciókat okozhatnak. Ha valaki érzékeny az összetevőkre, akkor ellenjavallt lehet a kezelés.

2. **Szemproblémák:** Azok, akik szemproblémákkal, például gyulladással vagy fertőzéssel küzdenek, ne végezzenek szempillaemelést.

3. **Terhesség és szoptatás:** Néhány esetben a terhesség és szoptatás ideje alatt a kezelés ellenjavallt lehet. Mindig konzultálj a szakemberrel az esetleges kockázatokról.

4. **Száraz vagy sérült szempillák:** A szempilla lifting nem ajánlott, ha valakinek száraz vagy sérült szempillái vannak, mivel ez tovább ronthatja az állapotukat.

5. **Szemészeti kezelés vagy műtét:** Azoknak, akik szemészeti kezelésen vagy műtéten estek át, érdemes konzultálniuk az orvosukkal, mielőtt szempillaliftinget végeztetnének.

Mindig fontos hogy előzetesen konzultálj  egy megbízható szakemberrel, aki felméri az egyéni egészségi állapotod  és eldönti, hogy a szempilla lifting biztonságos-e a számodra

 

Ára: 10.000 Ft festéssel együtt

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat