Műszempilla

Épített műszempilla: 

A műszempillák meghosszabbítják, dúsabbá és vastagabbá teszik az eredeti pillákat, kiemeli a tekintetet. Töltési 2 – 4 hetente szükséges ennek ideje technikától függően általában 1-2 óra. Előnyei a soros, tincses szempillákkal szemben: rendkívül tartósak.

A szálankénti szempilla-hosszabbítás előnyei:

A szempilla hosszabbítás számos olyan előnnyel rendelkezik, melynek köszönhetően manapság a kozmetikai piac egyik legnépszerűbb szolgáltatása.

• Az applikáció után szempillaspirál használata nem szükséges, így a hölgyek időt is spórolhatnak vele.

• Mivel vízálló, így sport és strandolás közben is természetes, de mégis kontúros hatást nyújt.

• A rövid pillák hosszabbak a ritka pillák sűrűbbek, a vékony pillák vastagabbak lesznek.

• Természetes hatású, dús pillák.

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik: tartós szempillaépítés- vagy hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3D (régi nevén) vagy klasszikus 1D műszempilla.

Az utóbbi időben a legújabb technika elterjedésével már a 2D, 3D, 4D, 5D, 6D elnevezéssel is gyakran találkozhatunk, ami a volume technikának felel meg. Sőt, a mega volume technika is teret nyert, hiszen már akár 12D szempillát is kérhetnek a vendégek.

Megfelelő tudással és eszközökkel veszélytelen az eljárás. a technika nem nehezíti el és nem roncsolja a természetes pillákat. Ma már egészen a 0.03 mm vastagságú, leheletkönnyű szempillákat is megtaláljuk a kínálatban, melyeket kifejezetten a volume és mega volume építéshez fejlesztettek ki.

Referencia munkáink megtekintéséhez kattints ide!

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat