NCTF

ÚJ SEJTSZINTŰ KEZELÉS
Tartalmaz✨ 
HIALURONSAV VITAMINOK AMINOSAVAK KOENZIMEK NUKLEINSAVAK ÁSVÁNYI ANYAGOK ANTIOXIDÁNSOK
Hatásai💝 
HIDRATÁLTSÁG SUGÁRZÁS FESZESSÉG PÓRUSOK RUGALMASSÁG FINOM BARÁZDÁK SIMÍT

 

LEÍRÁSA🤩
Az NCTF alkalmazható finom ráncokra, hidratálásra, revitalizálásra, a bőr
ragyogásának és rugalmasságának fokozására, a pórusok finomítására. Injektálható a bőr epidermális, illetve dermisz rétegébe a következő területeken: arc, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfej, kar belső része.
Az NCTF kezelés már fiatal, huszonéves korban is ideális, hiszen bőrszépítő, pórusösszehúzó hatása is van, ugyanakkor ajánlott megelőzésre is, az arc azon részeire, ahol majd a mimikából adódóan az évek múlásával majd fokozatosan megjelennek az első ráncok. Kezelhetjük vele a szemkörnyék érzékeny bőrét, a szájkörnyéki finom ráncokat és az úgynevezett cigaretta ráncokat is, illetve a nyak és a dekoltázs nehezen kezelhető részeit.

 

Ajánljuk a használatát olyanok számára is, akik idegenkednek a (keresztkötött) hialuronsavas, illetve felszívódó szálas kezelésektől és egészen természetes eredményt szeretnének elérni, vagy bőrminőség javítás a céljuk. Ideális finom ráncokkal rendelkező páciensek számára is. Az NCTF nem kívánt mellékhatásoktól mentes megoldást kínál a nehezen kezelhető helyeken is, mint a szem-és szájkörnyéken, a nyakon vagy a dekoltázson.
A NCTF kiváló kiegészítője a különféle esztétikai beavatkozásoknak és kezeléseknek, segít fenntartani, meghosszabbítani és fokozni azok hatását.
KÚRA❤
2 és fél hónap, 5 alkalom
-az első három kezelés 15 nap időközökkel -majd két kezelés 1 hónapos időközzel

 

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat