Alakformálás

1.,  Alakformálás géppel

 

EM Sculpt

Építs izmot, miközben alakot formálsz – izzadás nélkül!

Magas intenzitású fókuszált elektromágneses technológiát alkalmazó testformáló eljárás, amely izmot épít és zsírt éget. Olyan mélyizom összehúzódásokat képes generálni, amelyek szupramaximális izom összehúzódások során több izomrostot tudnak aktiválni, mint amelyet normál testmozgással lehet elérni.

Ez a nem invazív eljárás képes feszesíteni, tonizálni és erősíteni a has és a fenék összes izomcsoportját, valamint kisebb területek esetében, mint például a felkar, és a vádli. A kezelés javítja az izomtónust, növeli az izomtömeget, csökkenti a zsírszövetet és a kezelt terület kerületét.

Klinikai kutatások alátámasztják, hogy a kezelés sorozattal az alábbi eredményt lehet elérni átlagosan: 19%-os zsírszövet csökkenés, 16%-os izomtömeg növelés, 11%-al csökken a szétnyílt hasizom /diastasis rectus/, 4 cm-es kerületbeni csökkenés a derék területén, az zsíranyagcsere ötszörös növekedése /az apoptotikus index 19%-ról 92%-ra nőtt a kezelés után/, a fenék kezelések látványos fenékemelő hatása a páciensek 80%-nál, a páciensek 96%-a elégedettsége.

Az optimális eredmény elérése érdekében 4 kezelés szükséges, 2-5 nap szünettel a kezelések között, de ajánlottan két hét javasolt a 4 alkalmas kezelési csomagra.

Az eljárás csökkenti a szétnyílt hasizmot, amely a terhesség során alakulhat ki, és amely sok esetben hozzájárul a has előre eséséhez. Ez az egyetlen eljárás, amely képes nem műtéti úton javítani ezt az állapotot. /Általában az orvosok műtéti eljárást javasolnak azoknak a pacienseknek, akiknél a szétnyílt hasizom súlyos, de jó opció azok számára, akik el szeretnék kerülni a műtétet./

Mikor ajánljuk neked ezt a kezelést?

Makacs zsírpárnáid vannak...

... mert sokat fogytál. Nem tudsz tőlük szabadulni, bármit teszel

Petyhüdt a bőröd...

... Az izmaid is ernyedtek a fogyás vagy az életkorod miatt

Formásabb test...

... formásabb, feszesebb, sportosabb alakra vágysz

Szülés után vagy...

... hasizmaid szétnyíltak, és bármit teszel, nem használ a rengeteg edzés

Megereszkedett a popsid...

... pedig valamikor erre a testrészedre voltál a legbüszkébb

Úgy szeretnél fogyni...

... hogy közben ne veszítsd el az izmaidat

Nincs időd...

... állandóan edzésekre járni, mégis vágysz egy izmos-sportos alakra.

Szeretnéd felgyorsítani...

... az anyagcserédet, mert érzed, hogy ez segítene a fogyásban.

 

4 hónapig, heti 2 alkalommal formálhatod EM Sculpttal az alakodat!

800.000 Ft -ért

 

 

2., Alakformáló masszázs:

Márk Gabriella alakformáló specialista

2019 óta dolgozom mint masszőr, testkezelő.

Az évek alatt számos tanfolyamot elvégeztem, végül az esztétikai testkezelés területén képeztem magam tovább, mint madero, nyirok, cellulit masszázs.

Testkezelés kiegészítőjeként  használom a Wiener testtekercselést és a Thalion professzionális kezeléseit.
Szívesen várok mindenkit, akik centiméterekben szeretnék mérni a változást. Ha szeretnél feszesebb, tónusosabb bőrt, keress bizalommal.

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat