Purebeau Sminktetováló Akadémia

Purebeau Sminktetováló Akadémia

Mary a PUREBEAU AKADÉMIA vezető oktatója lesz

Kedves Kolléganők!

A Purebeau Sminktetováló Akadémia immár 15 éve képviseli hazánkban a német precizitást és professzionális színvonalat a sminktetováló gépek, pigmentek és egyéb kiegészítők terén is. Az Akadémia a hazai sminktetováló képzésben is igyekezett a megbízható, stabil oktatással, alapképzésekkel és haladó tanfolyamokkal sikeres és a sminktetováló szakmában jól teljesítő kolléganőket képezni.

http://purebeau.hu/

Mindig eljön az a pont, ahol a professzionalitást képviselő cégnek és az oktatónak fel kell ismernie, hogy a fiatalabb generáció sokkal dinamikusabb és modernebb trendeket képvisel, sokszor a tanítvány túlszárnyalja a mestert.

A Purebeau Akadémia vezető oktatójaként anno 2008-ban volt szerencsém oktatni és a sminktetoválás alapjaira, annak szeretetére megtanítani Karmacsi Máriát, Maryt, aki azóta fantasztikus munkákat készít sminktetoválóként, köszönhetően a szakmai maximalizmusának és törekvésének, a sok külföldi tréningen való képzésének (többek között Natalya Yeremenko, Észtország)  és természetesen a született tehetségének. Kicsit a „lányomként” is szeretem és mélységesen tisztelem Őt emberileg és szakmailag egyaránt. Jelenleg a Perfect Look Kft. tulajdonosa és vezető trénere.

Éppen ezért tölt el nagy büszkeséggel és örömmel, hogy tudathatom Veletek és azon Kolléganőkkel is, akik a „pillás közösségből” vagy akár az Ipartestületi kimagasló munkája során, akár a social médiában találkozott Vele, mint a hazai „celebek és ismert  személyiségek” kozmetikusával  (Sarka Kata, Zimány Linda, a szépségkirálynő Budai Zsuzsa, Gáspár Niki, “Krisztike”), hogy mostantól a PUREBEAU AKADÉMIA vezető oktatója lesz és átveszi a tanfolyamokon a gyakorlati oktatás oroszlánrészét,  illetve Vele fogtok találkozni, ha speciális új trendek, haladó technikák elsajátítására jelentkeztek majd hozzánk.

http://purebeau.hu/tetovalo-tanfolyam

  • A részletekről folyamatosan tájékoztatunk majd Titeket, posztoljuk a facebookon, küldünk ki hírlevelet. Addig is iratkozzatok fel a hírlevélre, aki eddig nem tette volna, figyeljétek a posztjainkat!
  • A nyár folyamán is lesznek majd tanfolyamok, de sminktetováló szakemberként tudjuk, hogy akkor nehezebb modelleket toborozni, ezért szeptembertől indulnak javarészt a tanfolyamok, mind alap mind haladó képzések. jelentkezéseiteket rögzítjük és segítünk a modellek szervezésében, a tanfolyam szakmai előkészítésében. 

Válasszátok továbbra is a Purebeau minőséget!

Üdvözlettel,
a Purebeau Akadémia csapata: Karmacsi Mária és Köves Katalin

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.