Karmacsi Mary tulajdonos

A Perfect Look Kft. szakmai felelőse Karmacsi Mária mesterkozmetikus, gyakorlati oktató, szempillahosszabbító mester tréner.

Mary jelenleg is gyakorló szakember, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály alelnöke. A Kézműipari Tagozat SZSZCS elnöke. 2005 óta kozmetikus, 2008-tól végez szempilla hosszabbításokat és sminktetoválást, 2015-től kozmetikus mester.

Számtalan elégedett tanuló került ki kezei közül. Csapatával két Szakképzési Centrummal együttműködve képzi a jövő szépészeti szakembereit. „2003 óta vagyok a szakmában, mindig is vonzottak a rövid időn belül látványos eredményt nyújtó eljárások, mint pl: a smink, a sminktetoválás, a mélyreható lifting kezelések – amelyeket a mai napig gyakorlok – ezért természetesen a szempilla- hosszabbítás is azonnal felkeltette az érdeklődésemet.

Számtalan külföldi képzésen veszek részt, folyamatosan frissítem szakmai tudásomat, hogy a legfrissebb nemzetközi trendeket itthon is képviselhessem."

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat