Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió egy speciális bőrregeneráló elektrokozmetikai eljárás, mely során a legfelső, elhalt bőrréteget eltávolítjuk. 
Teljesen fájdalommentes, tű nélküli.
A kezelés után jelentkező enyhe bőrpír is többnyire egy óránbelül megszűnik.
Hatása igen látványos, már az első kezelés után sokkal szebb és egészségesebb bőrt eredményez. A bőrünk a mélyebb rétegekben folyamatosan regenerálódik, új sejtek születnek, a felszínen levők pedig folyamatosan elhalnak.
Ez a felső, elhalt réteg azonban nem minden esetben tud a leghatékonyabban lehámlani, így a krémek, vitaminok, hatóanyagok kevésbé hatékonyan tudnak a bőr mélyebb rétegeibe jutni. A mikrodermabrázió az elhalt bőrréteget segít eltávolítani, aminek eredményeképp a bőröd felülete sokkal egyenletesebb, simább és finomabb tapintású lesz.

Egy kezelés a kezelt terület függvényében (arc / nyak / dekoltázs, vagy mindhárom kezelése esetén) 10–30 perc közötti időtartamot vesz igénybe. Habár már az első kezelés után látványos eredmény érhető el, itt is – mint sok egyéb kezelésnél – kúraszerű kezeléssorozatot érdemes alkalmazni, hogy a teljes elhalt bőrréteget eltávolítsuk. Hogy ez hány kezelésből áll, az a bőröd állapotától és az elért hatástól függ, de a bőröd regenerálódása miatt néhány hetet érdemes kihagyni a kezelések között.

Arctisztító és mezoterápiás kezelésekhez javasoljuk.

* Ha bőröd laza, petyhüdt
* Ha a túl sok napsütés miatt bőröd napkárosodott
* Ha bőröd textúrája egyenetlen, érdes
* Ha kisebb-nagyobb ráncodat szeretnéd egy csapásra eltüntetni
* Ha öregségi foltjaid intenzitását szeretnéd csökkenteni
* Ha bőröd dehidratált

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat