Sav péntek

-20 -30% kedvezmény a feltüntetett árakból ezeken a napokon november 17. December 8.

 

TCA (TRIKLÓR ecetsavas mély hámlasztó kezelés)
1 alaklom : 78.000FT
  • A mesopeel TCA Soft 15% ideális az arcon és a testen lévő bőrhibák korrigálására, akár nyak és dekoltázs területeinek frissitésére. Kezdetleges bőröregedés, felszínes ráncok esetében javasolt. Általában 5-7 napos felépülési idővel jár.
    Kúrában kell ismételni 3-4 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, melyet havonta lehet ismételni.
TCA+PHEN ( Kombinált,TRIKLÓR ecetsav+Fenol)
1 alkalom: eredeti ár: 110.000 Ft, kedvezményes ár: 90.000 Ft
  • A mesopeel phen TCA a kémia peelingek királynője, úgynevezett kémia plasztika. Nagyon mély és intenzív bőrmegújító thatást biztosít, nem csak a bőrfelső de a bőr teljes rétegét kicseréli és látványos,hosszanhartó lifting hatást nyújt. A módósított fenolos formula lehetővé teszi a teljes arc kezelését altatás nélkül, valamint a nyakon és a testen is végezhető a kezelés.A felépülési idő várhatóan 10-14 napig tart. Ez a fajta hámlasztás éveken tartó eredményt garantál, amennyiben megfelelő fényvédelemmel védjük a kezelt területet
Melanoplus (Pigmentfolt halványító,fénykárosodott bőrre,mély hámlasztó)
1 alkalom: eredeti ár 100.000 Ft, kedvezményes ár: 70.000FT
  • A mesopeel melanoplus egy kombinált peeling, amely nem csak triklórecetsavat de egyéb fehérítő és antioxidáns hatású anyagokat is tartalmaz, mint ferulinsav, retinolsav, kojic sav.  7-10 napos felépülési időt igényel, 2-3 alkalommal lehet ismételni havi lebontásban.

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat