Dr. Prépost Eszter esztétikai orvos

2006-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. Az egyetem után klinikai kutatási területen helyezkedtem el, több gyógyszeripari cégnek dolgoztam, majd a Debreceni Egyetem tudományos kutatásaival foglalkoztam. Az esztétikai kezelések mindig is vonzottak és 2021 óta ennek a szenvedélyemnek élek. Szakmailag a legjelentősebb nemzetközi és hazai társaságok tagja vagyok, a legújabb irányelvek és minőségi anyagokkal dolgozom. Így elérni  az elégedett es önazonos páciens mosolyt, ez a célom nap mint nap.

Nagyon szívesen várok mindenkit aki ki akarja hozni magából a legjobbat. Rendelesem keretein belül átfogó esztétikai kezelések érthetőek el, mint például botulinum toxin kezelés, hyaluronsavas töltések, speciális russian lips ajaktöltés, felszívódó szálas arckontúrozás, bőrminőség javító kezelések, toka oldás.

Jelentkezés

Hozzászólásban írd meg, melyik képzést vennéd igénybe, illetve mikor kezdenél és hogy hétvégén, vagy hétközben járnál-e szívesen. Szolgáltatás esetén a szolgáltatás nevét.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat